Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs
Fabian du Puy

Fabian du Puy

Een woning in 3D verkoopt beter!

Sinds 2018 maken wij al gebruik van een eigen 3D camera voor de presentatie van woningen. Dat 3D ook voor jou kan werken vertel ik je in deze korte blog.

Waarom 3D-presentaties het verschil maken in de woningmarkt

In de wereld van vastgoedpresentaties verandert de technologie snel, en bij ons makelaarskantoor maken we al sinds 2018 gerbuik van een 3D-camera om woningen op hun best te laten zien. Maar waarom is deze techniek zo waardevol?

Het grootste voordeel van een 3D-presentatie is dat potentiële kopers de woning volledig op hun eigen tempo kunnen verkennen, zonder dat ze fysiek aanwezig hoeven te zijn. Dit biedt een realistische en interactieve ervaring waarbij elke hoek en ruimte van de woning nauwkeurig in beeld wordt gebracht. Het geeft een veel beter gevoel van de indeling en grootte dan foto's alleen kunnen doen. 

Daarnaast kunnen geïnteresseerden, ongeacht hun locatie, 24/7 de woning bekijken. Of ze nu aan de andere kant van het land of zelfs in het buitenland zijn, het huis is altijd "open". Dit vergroot de kans op een snelle en efficiënte verkoop aanzienlijk.

Ook voor verkopers biedt het voordelen: woningen met een 3D-tour vallen meer op en trekken meer serieuze kijkers. De technologie zorgt ervoor dat jouw woning opvalt en geïnteresseerden sneller de volgende stap zetten naar een daadwerkelijke bezichtiging. Meer serieuze kijkers heeft als bijkomende voordeel dat je minder vaak je huis moet opruimen. Wel zo fijn toch? ;-)

Kortom, 3D-presentaties bieden zowel kopers als verkopers een innovatieve, efficiënte en moderne manier om woningen te presenteren en te verkennen.

Bij Reham maken we gebruik van 2 type camera's. Het allernieuwste model laat ons zelfs toe om ook buiten 3D beelden te maken, zodat je ook de voor- en achtertuin, schuurtje(s) en garage(s) kunt bekijken vanaf je smartphone, tablet of PC. Wel zo makkelijk.

Meer weten over hoe 3D ook voor jouw huis kan werken? Bel of mail ons en we komen graag vrijblijvende een keertje langs.